De Binckhorst, ‘creatieve hot spot’

Het allerleukste aan de Binckhorst in Den Haag is toch wel dat het er wemelt van de creatieve ondernemers en bedrijven met een originele insteek.

We werken dan ook maar wat graag samen met mede-Binckhorstenaren, bijvoorbeeld om Buro BRAND professioneler, visueler en vooral ook gezelliger te maken.

Mooier en professioneler werd het met behulp van Warns Woodworks, opgericht door Eelco Warns, een vakkundige houtbewerker met een werkplaats waar menig ambachtsman jaloers op zou zijn.
We hebben zelf twee verrijdbare houten wanden ontworpen. Aan de hand van onze schetsen heeft Eelco deze wanden voor ons gebouwd. Eén daarvan is bekleed met whiteboard en één met prikbord, genoeg vakjes en verstelbare plankjes om ons werk op tentoon te stellen en niet te missen: een ingebouwd beeldscherm voor digitale presentaties.

Deze wanden vormen samen de nieuwe ‘vergader hut’, zoals we ‘m hebben genoemd.
Een plaatje om te zien en inmiddels een veelvuldig gebruikte hoek tijdens workshops, vergaderingen en brainstormsessies.

Vooral onze workshops “Tekenen op je tablet”, “Visual Storytelling” en “Purpose Visualiseren” maken dankbaar gebruik van deze nieuwe hut.
Maar ook onze customized workshops waarbij wij samen met de klant een jaarverslag, klant journey of animatie ontwerpen. Co-creatie staat dan centraal. Samen met onze klanten ontwerpen wij de vertellijn en de dragende beelden.

Voor ons is onze nieuwe vergader hut het nieuwste bewijs dat een leuke en goed functionele werkomgeving fors bijdraagt aan goede output.

Gezelligheid werd binnengereden door onze buren van het Nationaal Videogame Museum te Zoetermeer (bij ons op de Binckhorst hebben ze ook een ruimte).
We zijn een flitsende Donkey Kong kast uit 1981 rijker. Alleen al het geluid brengt je terug in de tijd. De kast wordt met veel plezier door workshoppers gebruikt en de competitiviteit onder team BRAND laait flink op tijdens een spannend potje Donkey Kong. Gelukkig verdwijnt iedere avond de high score van het scherm, zodat er iedere dag weer nieuwe kansen zijn voor iedereen.

Na de recente herinrichting van Buro BRAND wordt het plaatje nu langzaam completer en het huiskamergevoel steeds groter.
Loop eens binnen voor een kopje koffie en een inspirerend gesprek of een wedstrijdje Donkey Kong, dat mag natuurlijk ook!