Visual storytelling workshop

Workshop Visual storytelling

Voor iedereen die de workshop zakelijk tekenen reeds heeft gedaan.

In deze cursus storytelling leert u hoe u optimaal gebruik maakt van de flipchart tijdens een vergadering of overleg en in projecten en trainingen. Compositie, beeldtaal, vorm, kleur en typo diepen we hier verder uit. Bij aanvang grijpen we terug op de basiscursus ‘Business Drawing/Zakelijk Tekenen’. We gaan aan de slag met eigen werksituaties en we begeleiden u persoonlijk om het eindresultaat te borgen. Gebruik een flipchart om een onuitwisbare indruk te maken!

Wist u dat een helder gebruik van kleur ervoor zorgt dat mensen meer geneigd zijn om informatie op te nemen?

De training visual storytelling is ook zeer geschikt om als team te volgen. Het versterkt niet alleen de individuele vaardigheden, maar ook de onderlinge band; samen uit de comfortzone en samen nieuwe (beeld)taal creëren.

visual storytelling

Doelgroep

De cursus storytelling is ideaal voor iedereen die de training ‘Zakelijk Tekenen’ heeft gevolgd en op zoek is naar meer verdieping en meer handvaten hoe je met beelden een goed verhaal neerzet. Leer hoe een flipchart optimaal te benutten tijdens vergaderingen, overleggen, in projecten en trainingen. Zeer geschikt voor managers, sales- en stafmedewerkers, trainers/leraren en projectteams.

Workshop Visual storytelling

Programma

Deze workshop duurt een halve dag (4 uur).

  • Introductie
  • Warming up
  • Beeldtaal
  • Templates (Plan and Design)
  • Aan de slag (Design Thinking Methode)
  • Presentatie (finale)
  • Afsluiting
Workshop Visual storytelling

Locatie

De training storytelling wordt standaard gegeven in de inspirerende locatie van Buro BRAND in Den Haag, maar kan ook op locatie (nabij of in uw bedrijf) worden georganiseerd.

Workshop Visual storytelling

Kosten

€ 295,- ex. BTW p.p., inclusief materialen.

Workshop Visual storytelling

Groepsgrootte

Vanaf zes deelnemers.

Inschrijven Workshop Visual Storytelling

Geef hieronder aan welke datum je de workshop zou willen volgen. Gaat geen van deze data lukken, maar wil je wel graag een keertje meedoen? Of wil je de workshop graag met je team of als bedrijf volgen? Neem gerust contact op met Robert!