Graphic facilitation

Met behulp van graphic facilitation, of hoe wij het in het Nederlands zeggen, grafisch faciliteren leer je met goede visuele skills op een beeldende manier een notulen kunt maken. Hierbij helpen we jou om op een creatieve manier de sessies overzichtelijk, leuker en doelmatiger te maken. Door het grafisch faciliteren van wat er besproken wordt tijdens bijvoorbeeld een brainstorm, vergadering of workshop is duidelijk een samenvattend beeld te zien. De deelnemer herkent zich in wat er getekend. Dit activeert mensen om er mee aan de slag te gaan.

Als het aan ons ligt kunnen we dit niet vaak genoeg zeggen: ‘geen praatjes, maar plaatjes!’. Een plaatje zegt namelijk meer dan 1000 woorden is het gezegde. Je zult merken dat dit hetgeen is wat ook duidelijk terugkomt in de grafische facilitatie. Wij schrijven geen notulen, maar creëren een beeld die in één oogopslag duidelijk en samenvattend is. Deze manier van notuleren zorgt ervoor dat je niet alleen onthoudt wat er gezegd is, maar ook de acties en afspraken worden beter onthouden.

Als creatief team werken we scherp en betrokken. Ook wanneer je na de bijeenkomst nog iets wilt aanpassen, is dat geen probleem. Jij staat aan het roer en bepaalt wat het beste werkt voor jouw boodschap. Zo kun je optimaal gebruik maken van intranet, memo’s en social media.

Notuleren hoeft niet saai te zijn. Op een creatieve manier kom je heel ver. Wij willen je graag de mogelijkheden laten zien. Mocht je nu net zo enthousiast zijn als wij, neem dan contact met ons op voor een gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. De deur staat altijd open. Wij zijn te vinden aan de Zonweg 90, 2516CG te Den Haag (Binckhorst). Bellen of mailen kan uiteraard ook. E-mail: rpaulusse@brandbusiness.nl, telefoon: 0702044049.

BRAND Business contact formulier

7 + 4 =

Contact met BRAND Business