Over BRAND Business

Wij combineren de creatieve wereld met de zakelijke wereld. Dat kan omdat wij met de creatieve ervaring van onze visual consultants kennis hebben opgedaan in het bedrijfsleven wat visualiseren en design thinking voor impact hebben op een blijvend eindresultaat. Een ding weten we inmiddels zeker: de kans op, en kracht van implementatie is vele malen groter als je visueel samenwerkt.

Let maar op: er ontstaan oplossingen die beter worden begrepen en gedragen! Op deze manier kan het bedrijfsleven meer uit ‘creativiteit’ halen, zonder in te boeten aan structuur en doelgerichtheid. ‘Zakelijke creativiteit en creatieve zakelijkheid’ dus!

Ambitie en visie
De kracht van het gebruik van visuele creativiteit als noodzaak zien – als logische aanvulling van ieders communicatie – door iedereen op elk moment van de dag, waardoor de wereld mooier, begrijpelijker en leuker wordt.

Ons team

Robert Paulusse

Robert Paulusse

Managing partner & Creatief programma manager

Willemien Brand

Willemien Brand

Creative Director & Design Thinker

Hester Naaktgeboren

Hester Naaktgeboren

Visual Consultant

Georgette Pars

Georgette Pars

Visual Consultant

Partners

Wij zijn van mening dat je als bedrijf moet doen waar je goed in bent; het ‘schoenmaker blijf bij je leest’-principe. Voor onze zakelijke creativiteit hebben we partners gevonden waarmee we fijn samenwerken. Zo werken we met coaches, consultants en creatieven.

Buro BRAND visuele communicatie
Business Acceleration
Nijman partners in innovation