Perfect pitch workshop

Powerpoint Perfect Pitch training

Een overtuigende presentatie/pitch maken.

Er zijn veel cursussen die zich richten op de presentatietechnieken van jou als presentator of zich juist richten op het (technisch) gebruik van Powerpoint. Daarentegen zijn er nauwelijks cursussen  die zich bezig houden met de opbouw, de inhoud en de vormgeving van de presentatie. En dat leer je bij ons. Bovendien leer je een type presentatie maken waarmee je ook kunt overtuigen in documentvorm, dus ook zonder jouw aanwezigheid als presentator. Dit is dus niet zomaar een cursus Powerpoint, dit is een cursus Powerpoint plús.

Helaas is een slecht opgebouwde en vormgegeven presentatie zelfs in de handen van een getalenteerde presentator niet werkelijk overtuigend. Naast de verhaalopbouw zullen ook nuttige hulpmiddelen (tips en tricks) van de software aan bod komen. Basiskennis van Powerpoint is wel vereist. Na deze dag bent je in staat om sneller veel effectievere presentaties te maken. Overtuigd van de kwaliteit van je presentatie, presenteer of overhandigt je die beslist makkelijker aan de directie of die belangrijke klant.

In deze training leer je een methode die wordt gebruikt door de succesvolste internationale consultancybedrijven.
Onze trainers zijn ervaren consultants met jarenlange ervaring in het geven van effectieve presentaties op directieniveau. Zij passen deze methode zelf met veel succes toe.

Doelgroep

Voor iedereen die op senior management- of professioneel niveau moet presenteren om een plan, product of project te verkopen. Zowel intern (binnen het eigen bedrijf), als extern (aan klanten). Zeer geschikt voor sales managers, senior project managers, general managers/directors en ‘young potentials’.

perfect pitch
the perfect pitch een
cursus Powerpoint

Programma

Deze workshop duurt een hele dag (10-16h).

  • Introductie
  • Waaraan moet een overtuigende presentatie voldoen?
  • Theorie I : Paginaopbouw
  • Oefenblok 1
  • Theorie II : Verhaallijn
  • Oefencase
  • Theorie III : Vormgeving
  • Oefenblok 2
  • Afsluiting – Eigen materiaal verbeteren of specifieke onderwerpen oefenen
cursus Powerpoint

Locatie

De training wordt standaard gegeven in een van de inspirerende ruimtes van Buro BRAND in Den Haag, maar kan ook op locatie (nabij of in jouw bedrijf) worden georganiseerd.

cursus Powerpoint

Kosten

550,- Euro ex BTW p.p., inclusief materialen en lunch.

cursus Powerpoint

Groepsgrootte

Zes tot tien personen. Deze cursus is ook zeer geschikt om als team te volgen.

Inschrijven Powerpoint Perfect Pitch workshop

Geef hieronder aan welke datum je de workshop zou willen volgen. Gaat geen van deze data lukken, maar wil je wel graag een keertje meedoen? Of wil je de workshop graag met je team of als bedrijf volgen? Neem gerust contact op met Robert!

2019-03-15
Buro BRAND
10:00 - 16:00 uur
2019-04-26
Buro BRAND
10:00 - 16:00 uur
2019-09-13
Buro BRAND
10:00 - 16:00 uur