Training visueel communiceren

Wil jij jezelf verbeteren in communicatie, samenwerken en creëren? Dan is de training visuele communicatie echt iets voor jou! Wij leren je tijdens deze training hoe je je eigen beeld kunt maken en inzetten in een zakelijke omgeving. Schrijven is niet meer nodig. Met jouw beeld communiceer je in één oogopslag een boodschap. Tijdens de training leer je vanuit je eigen karakter en handschrift met beelden werken. Je ontwikkelt lef en durf om met visualisaties te werken. We gaan samen aan de slag met dagelijkse praktijkvoorbeelden. Deze kun je uiteindelijk makkelijk blijven toepassen. Daarnaast zal je merken dat je trots bent op hetgeen wat je uiteindelijk gemaakt hebt. Ervaar dat tekenen gedurende onze visueel communiceren training co-creatie en het debat stimuleert.

Ook leer je hoe je jouw gedachten kunt organiseren. Dit doen we door visueel je gedachten te ordenen. Zo kun je complexe gedachten omzetten in beeld en het terugbrengen naar eenvoud. Duidelijkheid voor jezelf en je team is dan een stuk makkelijker en stimuleert om aan de slag te gaan.

Wil jij ook op een creatieve manier leren communiceren, trots zijn op wat je maakt en het lef en de durf ontwikkelen om het in beeld te brengen? De training visuele communicatie is daar uitermate geschikt voor. We willen je graag inspireren tijdens een gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. Wij zijn te vinden aan de Zonweg 90, 2516CG te Den Haag. Ook kun je contact met ons opnemen via e-mail: rpaulusse@brandbusiness.nl of telefoon 0702044049.

BRAND Business contact formulier

15 + 3 =

Contact met BRAND Business