Training visuele communicatie

Onze training visuele communicatie is voor iedereen die visueler en daarmee effectiever wil leren communiceren. Het is een fijne tool wanneer je veel presenteert, teams traint, in scrums werkt of in een agile omgeving werkt. Bij ons zijn managers, salesmanagers, strafmedewerkers, trainers, leraren, projectteams en young potentials allemaal welkom bij ons visuele communicatie trainingsbedrijf. We leren je graag hoe je een tekening kunt gebruiken in een zakelijke omgeving. Met behulp van onze creatieve workshopleiders leren we je in een dagdeel slimme tips en tricks om snel beeldend te tekenen.

In onze training visuele communicatie ontdek je wat jij met beeld zou kunnen (be)tekenen in een zakelijke situatie. Door naar een gezamenlijke iconen bibliotheek voor jouw team toe te werken, is het mogelijk om een visual story te creëren. Zo bereik je eenheid binnen het team. Iedereen vertelt hetzelfde verhaal, maar dan in een eigen handschrift. De training visuele communicatie helpt een team daardoor ook effectiever samenwerken. Maak het duidelijk met eigen gemaakte visuals!

Durf je creativiteit te laten zien. Durf te doen! Bij ons visuele communicatiebedrijf staan we voor samenwerking, maar dagen we mensen ook individuen uit om zichzelf te laten zien. Met de visuele communicatie training leer je op originele wijze je eigen handschrift te introduceren. Je gaat het steeds makkelijker vinden en de durf en lef om jouw tekeningen in de zetten zal groeien.

Wil jij aan de slag gaan met jouw team of ben je op zoek naar je eigen originaliteit? We helpen je graag verder met onze inspirerende visuele communicatie training. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie. We staan altijd open voor een gesprek om samen met jou aan de slag te gaanJe kunt met ons contact opnemen via e-mail rpaulusse@brandbusiness.nl, telefoon: 0702044049 of kom gezellig bij ons langs! Je kunt ons vinden aan de Zonweg 90, 2516CG te Den Haag (Binckhorst).

BRAND Business contact formulier

10 + 2 =

Contact met BRAND Business