zakelijk tekenen

Training Visueel Communiceren

Een workshop effectief communiceren met beeld.

Het opbouwen van jouw visuele verhaal, in de juiste visuele hierarchie en structuur. In de juiste balans qua opbouw van visuele informatie. Zodat je impact kunt maken met de juiste visualisaties, jouw boodschap gemakkelijk kunt delen; op bijvoorbeeld flip-over, whiteboard of gewoon op papier of als foto.

Met als resultaat dat je gemakkelijk en met creatieve moed ‘visuele notulen’, ‘praatplaten’, of gewoon een ‘recap in een meeting’ kunt maken. Doordat je de essentie van de boodschap snel en doeltreffend kunt visualiseren.

Je zult aan het werk gaan met een lap tekst of praatje en deze kunnen vertalen naar een communicatieve visualisatie. Hierbij hebben we het zelf vaak liever over een praatplaat. Het is namelijk een visuele plaat die een verhaal vertelt. Een plaat die aanzet tot praten en (kennis) delen.

cursus effectief communiceren

Doelgroep

Voor iedereen die projectmatig werkt, veel moet samenwerken, managers, verkopers, marketeers, trainers, communicatie specialisten, HR medewerkers. Voor iedereen die de training Zakelijk Tekenen heeft gevolgd en op zoek is naar meer verdieping, en wil trainen vervisualiseren van informatie.

zakelijke tekenen

Programma

Deze training duurt een dagdeel (4 uur).
Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Introductie
  • Visuele articulatie en hiërarchie
  • Containers, connectie elementen en typografie
  • Visuele individuele oefening
  • Recap van basis iconen (standard visual vocabulary)
  • Structureren en lay-outing
  • Finale: individuele oefening and presentatie
  • Evaluatie en afsluiting
zakelijke tekenen

Locatie

De training wordt standaard gegeven in de inspirerende locatie van Buro BRAND in Den Haag, maar kan ook op locatie (nabij of in uw bedrijf) worden georganiseerd.

zakelijke tekenen

Kosten

295,- Euro ex BTW p.p., inclusief materialen.

zakelijke tekenen

Groepsgrootte

Vanaf zes personen.

Inschrijven Visueel Communiceren

Geef hieronder aan welke datum je de training zou willen volgen. Gaat geen van deze data lukken, maar wil je wel graag een keertje meedoen? Of wil je de training graag met je team of als bedrijf volgen? Neem gerust contact op met Robert!

2019-05-10
Buro BRAND
9:00 - 13:00 uur
2019-09-12
Buro BRAND
9:00 - 13:00 uur