Visual storytelling workshop

Workshop Zakelijk Tekenen op je tablet

Leer hoe je snel een eenvoudig het geleerde uit de workshop Zakelijk Tekenen digitaal kunt maken.

Wil je effectiever en leuker gebruik maken van tekeningen in jouw communicatie?
Dan kan je met onze tablet workshop de volgende stap maken door jouw tekeningen digitaal te maken. Om ze dan te gebruiken in jouw communicatie: Powerpoint, memo, social media of wat dan ook.

Net als bij de workshop Zakelijk Tekenen teken je ook hier vanuit je eigen karakter en handschrift.

In drie uur tijd maken wij je wegwijs op jouw eigen tablet en laten je kennismaken met top-teken-apps. We geven daarbij handige en impactvolle tekentips, zoals; haal alles uit je layers (gelaagd werken) halen, mixed media toepassingen, snelle portretten tekenen, exporteren. We raken veel teken apps aan, zodat je weet in welke situatie je met welke app aan de slag gaat. Dit vormt de basis om op je werk in gebruik te nemen.

Laat je visuals niet verloren gaan, maar (her)gebruik ze in Powerpoint, nieuwsbrieven en meer!

Tijdens de workshop leer je hoe je het geleerde in Zakelijk Tekenen eenvoudig toepast, aanpast, hergebruikt, maar ook hoe je tekeningen maakt waarbij je gebruik maakt van bestaande foto’s, posters e.d. In groepsverband ga je spelenderwijs aan de slag, hierbij zorgen we voor een leuke mix van samenwerken en voor persoonlijke aandacht.

Heb je geen tablet, dan krijg je gedurende de workshop een iPad Pro te leen. Nieuw: deze workshop is ook voor Windows tablets!

Zakelijk tekenen op je tablet

Bedoeld voor..

Aan te raden voor iedereen die de workshop Zakelijk Tekenen heeft gevolgd of voor iedereen die kán tekenen en wil leren hoe je digitaal tekent op je tablet en hoe je deze visuals vervolgens aanpast, (her)gebruikt, combineert en opslaat. Ook voor iedereen die meer uit zijn tablet wil halen.

Workshop Visual storytelling

Programma

Deze workshop duurt 3 uur.

  • Welkom
  • Recap (digitaal) Zakelijk Tekenen
  • Diverse teken apps en hun tools (o.a. brushes, layers, typo, exporteren)
  • Teken tips & tricks
  • Visuele oefening
  • Afsluiting
Workshop Visual storytelling

Locatie

Deze workshop wordt standaard gegeven in de inspirerende locatie van Buro BRAND in Den Haag, maar kan ook op locatie (nabij of in uw bedrijf) worden georganiseerd.

Workshop Visual storytelling

Kosten

€ 295,- ex. BTW p.p.

Workshop Visual storytelling

Groepsgrootte

De ideale groep is van 5 tot 10 personen.

Inschrijven

Geef hieronder aan welke datum je de workshop zou willen volgen. Gaat geen van deze data lukken, maar wil je wel graag een keertje meedoen? Of wil je de workshop graag met je team of als bedrijf volgen? Neem gerust contact op met Robert!