zakelijk tekenen

Workshop Zakelijk tekenen

Een cursus effectief communiceren.

Maak eens gebruik van tekeningen in zakelijke communicatie. Geef uw ideeën vorm door te tekenen. U zult versteld staan van het resultaat. Mensen houden van plaatjes. Daarmee kunnen ze boodschappen beter interpreteren, informatie sneller verwerken en alles blijft nog beter hangen ook.

Dit is gèèn tekencursus!

In deze workshop zakelijk tekenen leert u tekenen vanuit uw eigen karakter en handschrift. U ontwikkelt het nodige lef om met snelle visualisaties ideeën over te dragen. Met eenvoudige tips en voorbeelden leert u hoe u zaken uit de dagelijkse praktijk vormgeeft. Overleggen in scrum-sessies, agile en vooral sneller samenwerken? Doe het met visuals!

cursus effectief communiceren

Doelgroep

Voor iedereen die visueler (en daarmee effectiever) wil communiceren. Deze training (zakelijk tekenen) is ook zeer geschikt om als team te volgen. Het versterkt niet alleen de individuele vaardigheden, maar ook de onderlinge band; samen uit de comfortzone en samen een nieuwe (beeld)taal creëren.

zakelijke tekenen

Programma

Deze workshop duurt een dagdeel (4 uur).
Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is Zakelijk Tekenen?
  • Emotie & Interactie
  • Connection elements & schaduw
  • Headers & Typografie
  • Logo’s alive
  • Iconen & Metaforen
  • Visuele eindopdracht
zakelijke tekenen

Locatie

De training wordt standaard gegeven in de inspirerende locatie van Buro BRAND in Den Haag, maar kan ook op locatie (nabij of in uw bedrijf) worden georganiseerd.

Op deze locatie geven we ook de cursus storytelling.

zakelijke tekenen

Kosten

295,- Euro ex BTW p.p., inclusief materialen.

zakelijke tekenen

Groepsgrootte

De ideale groep is van 6 tot 12 personen.

Inschrijven Workshop Zakelijk Tekenen

Geef hieronder aan welke datum je de workshop zou willen volgen. Gaat geen van deze data lukken, maar wil je wel graag een keertje meedoen? Of wil je de workshop graag met je team of als bedrijf volgen? Neem gerust contact op met Robert!